ZILELE CĂRȚII ȘI MUZICII SIMFEST

Iubitorii de carte au ocazia să viziteze în aceste zile târgul de carte din Piața Teatrului. Zilele Cărții și Muzicii SIMFEST sunt deschise oficial de astăzi iar editurile au adus la Tîrgu Mureș cea mai bună selecție de volume.

Până duminică cei care trec prin Piața Teatrului se pot bucura de cele mai noi volume apărute în edituri dar și de lansări de carte în prezența autorilor. Printre editurile prezente la eveniment se numără  și Zodia Fecioarei din Pitești.

“Editura Zodia Fecioarei din Pitești are plăcerea de a fi prezentă la Tîrgu Mureș, la SIMFEST cu cele mai recente apariții editoriale. Este vorba de “Străjerul Domnului” de Carmela Boila, o tânără scriitoare care debutează cu un volum de 700 de pagini, o carte modernă dar cu un subiect recuperat din istoria României. O altă carte apărută recent este cea a lui Raymond Clarinard, “Tărâmul Făgăduinței”, o poveste de dragoste cu și pentru România. Țin foarte mult și la cartea “Mircea Eliade. Spațiul ascentral și dominanta mitului urban”, o antologie de comunicări a autorului Aureliu Goci  la Simpozonul “Mircea Eliade și mitul eternei reîntoarceri” care are loc în fiecare an la Pitești. Am venit și eu cu două cărți, “Ego o iubire imposibilă” și “Ștefan- simfonia fantastică”, o lucrare elaborată pe baza mai multor studii despre antropologie, Rudolf Steiner, filozofia orientală și evident o poveste de dragoste” a declarat Maria Mona Vâlceanu, editorul editurii Zodia Fecioarei.

Târgu de carte din cadrul festivalului SIMFEST poate fi vizitat până duminică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *