“ACUPUNCTURA- TRATAMENTE CU UN SINGUR AC”

Târgul de carte SIMFEST a găzduit lansarea la Tîrgu Mureș a cărții “Acupunctura- tratamente cu un singur ac” scrisă de președintele Institutului Internațional de Medicină Tradițională și Acupunctură, profesorul Jin Ke Yu.

La lansare a participat și cel care a realizat studiul introductiv al cărții, medicul Dan Vlad Filimon care a  preziat că volumul se adresează atât practicienilor cât și altor persoane interesate să afle mai multe despre ce înseamnă acupunctura și care sunt beneficiile ei.

 

“Colegii care se ocupă de acupunctură sunt acei care nu mai au răbdare să suporte lipsa de efect benefic a medicinei alopate atunci când o aplicăm bolilor cronice. Nu există nici un fel de suferință care să nu beneficieze în urma unei intervenții acupunctice bine calificate. Există însă o serie de succese limitate în acupunctură atunci când pacientul vine în faze de boală extrem de avansate. Acul nu creeaza energie vitală ci doar o redirijează, ca macazul de tren, de acolo de unde este eventual în exces a se indrepta către organele deficitare din punct de vedere energetic” a explicat medicul.

Cartea “Acupunctura- tratamente cu un singur ac” a fost tipărită la editura Cetatea Doamnei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *